torstai 10. joulukuuta 2009

Terveisiä Ladyltä

Pian kaksi viikkoa on kulunut ja neiti on kotiutunut oikein hyvin. Päivän rytmitkin alkaa jo sujua ja hienosti osaa olla yksinkin kotosalla. Harjoitukset ovat olleet 20min-tunti ja poissaollessamme tyttö on lähinnä nukkunut.

Mattoja ei ole lattioilla ja lattioita on jynssätty ranteet
hellinä, mutta nyt on alkanut tuo ulos pissaaminenkin sujua. Aluksi Lady teki kyllä tarpeensa paperille, mutta alkoi sitten pissimään minne sattuu. Ulkonakin pidätti niin kauan että pääsi sisään, jonne lurautti tarpeensa. Nyt on tainnut mennä perille, että se käymälä ihan oikeasti sijaitsee
sen ulko-oven toisella puolella.

Eilen Lady oli ensimmäistä kertaa tulonsa jälkeen autossa, kun matkattiin eläinlääkäriin saamaan rokotus. 6km matkalla tuloksena 2xoksu, 1xkakat ja 4xpissaa. Tyhjennyksen jälkeen punnittiin eläinlääkärillä ja painoksi saatiin 7,9kg. Nyt tyttö saakin aloittaa autoiluharjoitukset näiden yksinolo -harjoitusten lisäksi. :)
Rokotus sujui hienosti ja Lady käyttäytyi oikein mallikelpoisesti saaden lääkäriltä kehuja. Kovasti ollaankin opetettu lääppimiseen ja ronkkimiseen. On siinä sivussa tullut löydettyä ihmeellisiä vaaleita karva-alueita, joita on alkanut ilmestyä sinne tänne. Esim. leuan alle, polkuanturoihin ja massuun. Saapa nähdä minkä värinenturre tästä isona tuleekaan, ihan varmoja kyllä oltiin, että jää mustaksi...

Kissojen kanssa ei ole ollut mitään ongelmia, kummatkin hyväksyvät toisensa kalustoon kuuluvaksi. Samalla oven avauksella kulkevat kissat, koira ja lapset!

Arki on saanut mukavan lisämausteen pienestä pallerosta, joka on kyllä sulattanut koko naapuruston sydämet! :)

Laitan kuvia tulemaan, kunhan löydän sen kameranpiuhan, joka piilotettiin koiran ulottumattomiin... :)

Terkuin Lady ja Eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti