maanantai 27. syyskuuta 2010

Artturin tervehdys

Tervehdys täältä Hauholta sinne lapsuudenkotiin sekä siskoille että veljille kuin  "pikkunatiaisillekin".
Vuosi syntymästä on vierähtänyt ja juhlat on juhlittu.  Arttu alkaa olla jo iso poika eikä meinaa millään ymmärtää kun ei pääse syliin,  vaikka painoa on "vain"
38 kg  (elokuussa).  Kesä meni enimmäkseen huilatessa,  yli 30:n asteen helteet rupesivat Artullekin olemaan jo hieman liikaa. Toukokuusta lähtien ollaan asusteltu mökillä jossa Arttu lenkkeilee mielellään metsässä ja saa olla vapaana pihalla. Jonkun verran on reissailtu ja autossa Arttu viihtyy erinomaisesti.
Arttu ui varsin mielellään ja tykkää vedestä muutenkin.  Sisällä sitten leikitään varsinkin iltaisin possulla, pupulla ja muilla leluilla. Vuosi meni mukavasti kun kaikki huonekalut, sähköjohdot,  kengät ym. saivat olla rauhassa,  omia  lelujaan Arttu on vastaavasti tuhonnut melkoisen määrän.  Ruokahommat on kääntyny lähes päälaelleen, enää ei kuppi tyhjene hetkessä vaan ruuan suhteen on oltu vähän nirsompia.
Jonkunmoinen murrosikä taitaa olla nyt menossa kun välillä tuntuu siltä, että kaikki jo opittu on unohtunut ja korvat ei kuule mitään. Arttu on ystävällinen ja hyväluonteinen joskin joskus vähän itsepäinen  ihan niinkuin pentunakin  mutta ei aina muista, että on myös isokokoinen eikä vieraitten tervehtimiseen  tarttis mennä hyppäämällä,  no koulutus jatkuu.
Kaiken kaikkiaan eka vuosi on mennyt hyvin, koirakavereita saisi olla vähän enemmän kun Pimusta ja Rikustakaan ei aina ole leikkikavereiksi.
Että lämmintä loppusyksyä sinne toivottaapi Artturi

1 kommentti: