keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Sisäsiistejä?

Vauvalan lattia on ollut vuorattuna sanomalehdillä, jotka on aina ruokailun ja ulkoilun aikana vaihdettu ja lattia pesty (on muuten ihan mielenkiintoinen rumba neljästi vuorokaudessa). Kuten jo aikaisemmin kerroinkin, Nuput ovat hienosti tehneet suurimman osan kikkareistaan ulos. Ruuan jälkeen ovat heti pihalle aitaukseen päässeetkin hetkeksi pyörimään, silloin kun se hätäkin on suurin. Pissat ovat kuitenkin lirahtaneet papereille joka puolelle vauvalan lattiaa ja toki kikkareitakin löytyy mistä sattuu. Eilen illalla huoltojoukot huomasivat kauhukseen sanomalehtivaraston huvenneen mystisesti, eikä papereita riittänyt koko lattian peitoksi. Laitoimme vain muutaman arkin vauvalan ulko-oven eteen. Aamulla menimme kauhun ja pelonsekaisin tuntein kurkistamaan, kuinka kova sotku vauvalassa on, ja kas kummaa! Sanomalehdet olivat litimärät eikä muualta lattialta löytynyt lätäkön lätäkköä! Kehuja sekä kiitoksiahn siitä nupuille sateli!

Nupuilla on muuten tänään ollut jännittävä päivä! Ensin tuli kiltti ja mukava eläinlääkäritäti joka tutki ja ihmetteli jokaisen Nupun yksi kerrallaan. Karma, Viljo sekä Lady saivat erikoiskehuja rauhallisuudesta tutkimuksen aikana. Nemo ja Kirppu olivat hurmaavia omia itsejään ja pistivät metakan pystyyn, taisi tutkimus kestää liian kauan vauhtiveikkojen mielestä tai sitten pojat eivät tykänneet sukukalleuksien kopeloimisesta...

Lisäksi Nuput ovat tänään kokeneet ihka ensimmäiset lumihiutaleensa! Eivät vielä paljon asiaa huomanneet, mutta hupaisan näköisiä olivat kaikki pieni lumikerros turkin päällä.

Viisiviikkoisten poseeraus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti