perjantai 27. marraskuuta 2009

Talo hiljaisena

Nyt on kaikki Nuput löytäneet tiensa omiin rakastaviin koteihinsa. Tänään lähti Karma Vantaalle sekä Lady (hevostallikoiraksi) Sipoon Talmaan. Talo on hiljainen, lukuunottamatta Nellin itkua, taisi huomata viimeisen pennun lähdön jälkeen, että nyt ne sitten oikisesti on mennyt.

Nellihän ei paljoa ole aikaisemmin korviansa lotkauttanut kun pennut ovat yksi toisensa jälkeen menneet autoihin eivätkä ole enää tulleet sisään. Nellillä ei myöskään ole tapana lelujen kanssa leikkiä, ei varsinkaan sisällä (ja ulkonakin vain keppejä jyrsii). Nyt Nelli kävelee itkien huoneesta toiseen sekä pihalle ja takaisin, Nupuilta jäänyt pieni vinkulelu suussaan ja näyttää hyvinkin surkealta. Kissat jakavat Nellille sympatioita ja myöskin tutkivat huoneita varovasti nurkkien takaa kurkkien, että onko ne riiviöt todella menneet?

Kyllä on ja jos totta puhutaan, huoltojoukot huokailevat poikkeustilan loppumisen aiheuttaman helpotuksen, mutta myös ikävän vuoksi.

Kaikille Nupuille terveisiä ja Suuret Kiitokset kokemusrikkaasta syksystä ja muistakaahan muistuttaa niitä uusia huoltojoukkoja, että päivittää meille kuvia ja kokemuksia!
Nähdään taas!

PS. Nyt mennään saunaan, pitkästä aikaa ilman lattianpesu-kiipeily-puikkelehtimis-ruljanssia! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti