tiistai 24. marraskuuta 2009

Tervehdys Artturilta Hauholta

"Kotimatka sujui hyvin, pienen vikinän ja kitinän jälkeen Arttu väänsi autossa pienet yököt ja kävi sitten nukkumaan ja nukkui lähes koko kotimatkan. Matkalla poikkesimme Tuuloksessa ostamassa hänelle kaulapannan ja remmin.

Arttu kotiutui tänne nopeasti ja hyvin. Olemme käyneet mökillä päivittäin, siellä hän saa juoksennella pihalla vapaana. Arttu viihtyy hyvin autossa, kävimme lauantaina Helsingissä ja matka meni hyvin. Arttu tuntuu olevan viisas ja oppivainen mutta välillä on niin villi että.

Tarpeensa Arttu tekee enimmäkseen ulos ja tarvittaessa eteisen lattialle paperille, nyt opetellaan remmissä kävelyä ulkona kun siellä on niin paljon uutta ja ihmeellistä, vähän tuntuu ohiajavat autot pelottavan, mutta eiköhän se siitä. Nälkä tuntuu Artturilla olevan jatkuvasti, matokuuri annettiin sunnuntaina. Seuraavaksi pitäisi Artun sitten opetella jo olemaan yksinkin (ainakin hetken aikaa).

Ei meinaa valokuvaaminen onnistua kun herra ei oikein viihdy paikallaan. Paljon terveisiä sinne Nellille ja kaikille muille.


T: Heikki, Leena ja Arttu"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti