keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Terveisiä Nemolta

"Heippa!
Nemo on kotiutunut yllättävän hyvin. Kotimatkalla katseli sylistä käsin maisemia aivan ihmeissään. Kaikki oli hyvin kunhan auto vain oli liikkeesä.

Ensimmäiset kaksi yötä oli rauhattomia, ei kuitenkaan itkenyt ollenkaan vaan lähinnä oli sitä mieltä, että mitäs täällä oikein maataan, kun minua leikittää ihan hirveästi. Kolmantena päivänä säikähdettiin jo että Nemolla on joku vikana, kun vain nukkui koko päivän, ei oikein jaksanut touhuta mitään. Vatsakin oli ollut hiukan löysällä. Läheltä piti ettei soitettu jo eläinlääkärille. No jotkut viisaat sitten sanoivat, että poika onkin kotiutunut ja pennuthan nukkuu suurimman osan päivästä :) . Siitä se sitten lähti.

Pari ensimmäistä ruoka-annosta suorastaan hotkittiin, mutta nykyään saa jo houkutella syömään, varsinkin aamuisin tuntuu, että ei millään meinaisi maistua. Kasvu on kuitenkin aivan mieletöntä. Kun Nemo tuli meille, ei tuo meinannut ylettää sänkyyn ollenkaan vaan räpisteli siinä sivulla mutta nyt tulee jo kainaloita myöden kerjäämään pakollisia rapsutuksia. Olemme jatkaneet näitä tiistaipunnituksia ja 8 viikoisena vaaka näytti noin 5,3kg (monen rinnakkaispunnituksen tuloksena kun vaaka heittelee aika paljon), eilen saatiin tulokseksi tasan 7kg.

Ulos tehdään pääasiassa kaikki kakat (kukkapenkit on jostain syystä aivan oivallisia vessoja). Pissitkin tulee ulos, mutta on vissiin vielä niin pieni pippeli, ettei sinne mahdu paljoa, joten sisällekin tulee. Nätisti ollaan kuitenkin tehty nekin sanomalehdelle ja kämpän ainokaiselle matolle olkkariin. Nyt on ollut kyllä muutamia öitä kun ollaan vissiin vain nukuttu, kun lammikoita ei ole löytynyt yön jäljiltä mistään. Tässä kun on ollut näitä enemmän ja vähemmän sateisia päiviä, ollaan saatu tehdä töitä, että Nemon saisi pihalle. Taitaa poika olla ihan sokerista.

Nemo on kova puremaan, ja se kohdistuukin tasapuolisesti koko perheeseen. Varsinkin lasten vaatteissa on Nemon mielestä tosi kiva roikkua. Kummalliset ihmiset vaan on hiukan toista mieltä. Muuten on vielä saanut asunto olla rauhassa suuremmilta vaurioilta. Vähän niitä naskalihampaita kokeillaan puisiin huonekaluihin.

Kissaa on ruvettu komentamaan oikein kovaäänisesti. Se kelju kissa ei sitten millään tule leikkimään ja yhden kerran Nemo onnistui ahdistaa kissan pahaan paikkaan, joten tuloksena oli kipeä kuono. Muutoin ei kissan tarvitse kuin murista tai sylkeä niin Nemo ottaa metrin verran pakkia. Eiköhän nuo jossain vaiheessa rupea sietämään toisiaan, kavereita tuskin tulee. Kissa ainakin uskaltaa jo liikkua.

Eli toistaiseksi Nemon uudessa valtakunnassa kaikki hyvin. Uudet huoltojoukot opettelevat kovasti uuden perheenjäsenen kanssa elämistä.

Terkuin Mirka"



1 kommentti:

  1. No ei kyllä kuulosta meidän tuntemalta Nemolta, ettei ruoka maistu!!! :-)

    VastaaPoista